Vizija i misija

VIZIJA

Vizija Fillistahla je postati vodeći hrvatski dobavljač tehnoloških rješenja za metalne krovove i fasade i izolacijske sustave ravnih krovova, time što će ponuditi vrhunske standarde kvalitete proizvoda i usluga s naglašenom orijentacijom na specifične potrebe klijenata.

Imati potrebu za neprestanim rastom, načelno znači živjeti. Vizija prema kojoj se FilliStahl godinama vodi, donjela nam je velike izazove i motivaciju da stalno poboljšavamo svoje usluge.

"FilliStahl ima potrebu biti brz, fleksibilan, lokalni partner koji dostavlja visoku kvalitetu iz područja svog djelovanja.”

"Želimo da nas kupci doživljavaju kao kompaniju koja je konstantno fokusirana na ostvarivanje njihovih potreba i nudi rješenja koja im stvaraju više dodane vrijednosti i čine život kupaca lakšim."

MISIJA

Fillistahl će se truditi da ga klijenti – investitori, projektanti, građevinski izvoditelji, institucije – ocijene najboljim po kvaliteti i cjelovitosti rješenja i usluga. Fillistahl će klijentima biti partner od povjerenja i savjetnik u odabiru najoptimalnijih rješenja od projektiranja do izvedbe.

Svojim referencama nastojati ćemo pridobiti povjerenje renomiranih europskih i svjetskih brandova uz čiju ćemo podršku iskustva iz cijelog svijeta pretočiti u kvalitetu i pouzdanost naših rješenja. Povjerenje klijenata u ponuđena rješenja ključni je čimbenik uspjeha Fillistahla.

Transfer tehnologije od proizvođača na izvoditelja, kao i provjera validacije jednom stečenih kompetencija važna je uloga Fillistahla u postizanju kvalitete i funkcionalnosti ugrađenih sustava. Edukacijski procesi partnera izvoditelja i sustavi obavještavanja o tehnološkim promjenama sustava i proizvoda kao i kontrola kvalitete rada izvoditelja dio su permanentnog procesa odlučujućeg za konačnu i prepoznatljivu kvalitetu.

Pratit ćemo tehnološke novitete i unapređenja i plasirati na tržište uz primjerenu promociju i podršku potrebnu za kvalitetnu primjenu. Nastojat ćemo svake godine 10% ukupne financijske realizacije ostvariti od novih proizvoda i usluga.

Kompetentni tim sastavljen od motiviranih članova koji žive zajedničku poslovnu politiku i ciljeve tvrtke ostvarujući pritom svoje poslovne i privatne ambicije i ciljeve. Prisan i aktivan odnos s klijentom.